Historien om Landmad startede, som et godt eventyr nu engang starter.

Derude på landet, hvor man finder den rigtige bondemand og -kone, de glade dyr og de fuldmodne marker. På Louise Dolmers gård, Birkedommergården, hvor hun og ægtemanden er 7. generation. De saftige bøffer fra limousinekvæget, det solbeskinnede korn og den dejlige havre var hidtil blevet kørt væk i en stor lastbil.

Det virkede helt forkert, og derfor tog Louise en beslutning: De gode produkter skulle ikke eksporteres væk, men i stedet komme danskerne til gode.
 

Gårdbutikken på Birkedommergaard

Louise åbnede derfor i 2011 en gårdbutik hjemme ved Birkedommergården. Folk strømmede til. Lysten og viljen til at handle lokalt var til stede, men ikke mange havde tid til at besøge en stribe gårdbutikker for, at få tanket op med både kød, frugt, lækker kolonial og grønt. Og derfor opstod idéen: Vi samler det hele, bevarer den landlige stemning, men rykker gårdbutikken ind midt i byen. En komplet gårdbutik, hvor man kan få det hele!
 

Den første Landmad.dk butik

I Grenaa Landmad åbnede i Kannikegade i Grenaa den 1. november 2013 og er i dag et franchisekoncept. Målet er at åbne 50 butikker over hele landet, hvor man finder et bredt sortiment af både lokalproducerede varer, lækkerier fra hele landet og Landmad-kædens egne varer.


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 9:30 - 17:30
Torsdag-Fredag: 9:30 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 21:00
Søndag: 10:00 - 14:00

Kontakt

Kannikegade 30, 8500 Grenaa
Telefon: 53899898
E-mail: aarhus@landmad.dk