Skanderborg har alt det, som en Landmad-butik gerne vil være en del af!

Byen ligger smukt med kig til vandet, med kun et smut til bøgeskoven og kort vej fra henholdsvis Aarhus og Horsens – sådan lige midt imellem! Et smørhul! Og vi sikre på, at disse goder smitter af på borgerne i Skanderborg…

Landmad Skanderborg er drevet af Heidi, som også har Landmad Horsens, og er Landmads butik nr. 10!

Det vil dog ikke være hver dag du kan møde Heidi i butikken, da Matti, Heidi’s søn, vil være den daglige bestyrer. Matti, som er uddannet kok, har et udpræget servicegen og han glæder sig meget til at skulle sige velkommen, tilføre noget Landmadshygge og ikke mindst få lov til at omsætte nogle gode varer – både i caféen og den fine købmandsbutik.


Åbningstider:

Mandag - Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørsdag - Søndag: 10:00 - 15:00

Kontakt:

Adelgade 87, 8660 Skanderborg
Telefon: 21666650
E-mail: skanderborg@landmad.dk