Den 1. august 1991 overtog Viggo Sørensen og Anne Marie Meldgaard bageriet Trianon i Hjørring. Da vi købte forretningen var den allerede medlem af KonditorBager kæden og dette samarbejde fortsatte vi, hvilket vi har været meget glade for. KonditorBager er en kæde af frivillige bagerbutikker, som bl.a. køber ind sammen og markedsfører sig sammen.

Virksomheden er løbende blevet renoveret. I 1993 og 1994 gennemgik bageriet en større om- og tilbygning. Vi fik bl.a. installeret 2 nye ovne, hvilket har gjort det muligt for os at klare den stigende efterspørgsel på varmt kvalitetsbrød hele dagen. For at tilfredsstille behovet hos et voksende antal kunder, som ønsker en let og lækker frokost, har vi indrettet en fast food-afdeling i vores butik, hvor det er muligt for kunderne at se, hvordan vi tilbereder dette. I efteråret 2005 gik vi i gang med en større om- og tilbygning af butikken. Vi fik bl.a. installeret stenovne (hærdeovne) i butikken, hvilket har medført at vores kunder nu kan stå og se brødet blive bagt. Hele ombygningen varede ca. 3 uger og vi er meget stolte af resulatet; en ny supermoderne butik, som er kundevenlig og utrolig dejlig at arbejde i.

Med tiden er KonditorBager Frilandsvej også gået hen og blevet et helt familieforetagende, idet vores søn og svigerdatter arbejder i virksomheden. De unge mennesker har en stor interesse for konditori, hvorimod bagermesterens interesser går mere i retning af fremstilling af sundt kvalitetsbrød. Dette giver sommetider anledning til en del diskussioner, men er også medvirkende til, at vi hele tiden følger med i den udvikling, der sker i vores branche. Vi føler os derfor godt rustet til at servicere alle vores kunder.

KonditorBager Frilandsvej fremstår i dag som et moderne og velfungerende bageri, som også har en stor del en gros kunder, der dagligt leveres brød og fast food til.