Sidinge Gårdbutik er opstået under disse forandringer gennem 3 generationer, og med lysten og modet til forandring, er det lykkedes at skabe en unik gårdbutik med sans for kvalitet og et vareudvalg som normalt kun findes i de større danske byer. Gårdbutikkens osteudvalg er det største i Odsherred og vel at mærke med oste modnet på eget ostelager.

Derfor har udviklingen også skabt en ny og meget spændende vinkel med en efterhånden bred vifte af egenproducerede kvalitetsprodukter hvor egne æbler og lokale frugter og grøntsager bliver forarbejdet til delikatesser solgt i butikken og i flere delikatessebutikker landet over. Fødevarer produktionen foregår i nyindrettede lokaler i gårdens bygninger, på et moderne rustfrit anlæg med fødevaretilsyn og -sikkerhed i top.

Der er stadig nytænkning og innovation i den lille virksomhed, rapsolie produktionen som startede i 2009 med stor suses, har resulteret i en flot sennepsmark i høsten 2010, hvor frøet nu kun venter på at blive produceret til et nyt varemærke i sortimentet af kvalitetsfødevarer. Det kan kun blive spændende at følge med på denne hjemmeside hvor nyhederne og livets gang i Sidinge Gårdbutik & Frugtplantage kan følges.